Logo Loodgieter in Leiden

Contact

CONTACT

Bel nu voor EEN GRATIS OFFERTE

}

24/7 SPOEDSERVICE

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

No cure, no pay

Probleem niet opgelost? Niets betalen.

Bel NU

071 203 32 79

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie met spoed komen?

Loodgieter Leiden is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Voorbeelden van spoedklussen zijn een dringende water- of gaslekkage, of een overstromende wc.

Uiteraard zijn er meer voorbeelden van klussen die met spoed opgelost moeten worden. Schakel gerust onze spoedservice in bij problemen waar je snel van af wil. Wij komen dan zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen.

Twijfel je over een spoedklus? Bel dan gerust naar 071 203 32 79 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Welke werkzaamheden verricht de Loodgieter in Leiden?

Loodgieter Leiden is gespecialiseerd in het verhelpen van verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het verhelpen van verstoppingen, lekkages, en het onderhouden van cv-ketels.

Daarnaast kun je ons gerust bereiken voor verbouwingen aan de badkamer of keuken. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het installeren, vervangen of verplaatsen van water- of gasleidingen en sanitair (kranen, wc’s, bad, douche, etc..)

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Loodgieter Leiden is werkzaam in Leiden en omgeving. Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar je precies woont, zij kunnen snel op locatie zijn!

Het maakt dus niet uit of je een loodgieter in Leiden Noord, Oost, Zuid, West of Centrum zoekt, onze loodgieters staan voor je klaar en helpen je graag! Neem gerust contact op voor een afspraak via 071 203 32 79.

Kan ik zelf de verstopping in mijn afvoer oplossen?

Een simpele verstopping is soms nog zelf op te lossen maar over het algemeen ontstaan verstoppingen in de loop der tijd. Dit proces kan soms wel maanden duren. De blokkade wordt dan steeds groter en groter totdat het water er niet meer langs kan stromen.

Zo’n blokkade is erg hard en bevindt zich vaak diep in het riool. Hierdoor is het vaak lastig om dit zelf te verhelpen. Je kunt dan niet genoeg kracht uitoefenen op de blokkade om deze los te maken van de binnenwand van de afvoer.

Je kunt het dus altijd zelf proberen maar in de meeste gevallen is het verstandig om direct een ervaren ontstopper in te schakelen die de afvoer snel en vakkundig kan ontstoppen met professionele ontstoppingsmachines. Loodgieter Leiden helpt je graag!

Kan ik de loodgieter meerdere klussen tegelijk laten uitvoeren?

Ja, je kunt dit het best bespreken met de loodgieter als je meerdere klussen wilt laten uitvoeren. Onze loodgieter vertelt je dan per klus wat er moet gebeuren, hoeveel tijd hiervoor nodig is, en welke tarieven hierbij gehanteerd worden.

Vervolgens kun je zelf bepalen welke klussen je wilt laten uitvoeren door onze loodgieter, dit is geheel vrijblijvend. De loodgieter start zijn werkzaamheden pas zodra je akkoord bent.

Waarom heet een loodgieter een loodgieter?

Een loodgieter hield zich vroeger voornamelijk bezig met het gieten van lood om verbindingen van leidingen dicht te maken. Tegenwoordig is het werk van een loodgieter veel complexer en bestaan de werkzaamheden uit uiteenlopende klussen zoals; het installeren, vervangen of verplaatsen van water- of gasleidingen en sanitair (kranen, wc’s, bad, douche, etc..)

Daarnaast kan je Loodgieter Leiden bereiken voor het verhelpen van verstoppingen, (dak)lekkages, het reinigen van dakgoten, en cv-ketel onderhoud.

Het maakt niet uit waar je onze loodgieter voor nodig hebt, wij staan voor je klaar en helpen je graag! Neem gerust contact op via 071 203 32 79 om jouw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Kan de loodgieter ook mijn thermostaatkraan repareren?

Het maakt niet uit wat voor kraan je hebt, of het nou een binnen- of buitenkraan is, of een koudwater- of thermostaatkraan, onze loodgieters hebben veel ervaring met alle soorten kranen en helpen je graag!
De Loodgieters BV
Gortmolenerf 34 2807 EJ Gouda (hoofdvestiging)
KvK: 73002259
BTW: NL0055913840 071 203 32 79 contact@mrloodgieterleiden.nl

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

071 203 32 79

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leiden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

LEIDEN