Logo Loodgieter in Leiden

CV ketel

Onderhoud CV ketel Leiden

Werkwijze Loodgieter Leiden

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

CV onderhoud

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Onderhoud cv ketel Leiden

Onderhoud cv ketel Leiden? Heb je last van een cv-ketel storing? Of is het al een lange tijd geleden dat de cv-ketel nagekeken is? Loodgieter Leiden helpt je graag met het onderhoud van jouw cv-ketel.

In het geval van een storing zie je waarschijnlijk een code staan op de cv-ketel. Dit nummer kun je noteren en doorgeven aan de monteur. Die heeft dan alvast een indicatie wat er mis is met de cv-ketel zodat de juiste onderdelen meegenomen kunnen worden.

Het is niet verstandig om zelf aan de slag te gaan, cv-ketel onderhoud is specialistisch werk dat uitgevoerd moet worden door een erkende installateur. De vakmannen van Loodgieter Leiden hebben veel ervaring met cv-ketel onderhoud en helpen je graag.

Zit je thuis in de kou? Of doet het warm water het niet meer? Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit erg vervelend is, de meeste mensen houden immers niet van kou. Neem gerust contact op via 071 203 32 79 voor onderhoud cv ketel Leiden.

CV onderhoud Leiden

VOORDELEN CV KETEL ONDERHOUD

Het laten uitvoeren van onderhoud kan meerdere voordelen opleveren. Hier gaan wij graag dieper op in omdat wij tijdens ons werk ervaren dat er mensen zijn die cv-ketel onderhoud overbodig vinden. Een opmerking die wij regelmatig horen is: “Waarom geld besteden aan iets dat goed zijn werk doet?”. Dat legt Loodgieter Leiden je graag uit.

CV-ketel onderhoud bespaart energie

Tijdens onderhoud cv-ketel wordt de werking van de ketel getest. Meestal staat een cv-ketel niet goed meer afgesteld. Dit komt omdat de afstelling na verloop van tijd minder wordt. Hierdoor verbruikt de cv-installatie meer energie dan nodig is om de ketel te verwarmen. Tijdens het onderhoud wordt de cv-ketel weer optimaal afgesteld waardoor je kan besparen op het energieverbruik.

Geen last van storingen / koud water / kou

Door periodiek onderhoud uit te laten voeren kunnen onderdelen tijdig vervangen worden. Hierdoor heb je geen last van storingen en daarnaast is de kans klein dat je zonder warm water of in de kou komt te zitten.

Onderhoud CV-ketel bespaart geld

Het tijdig vervangen van onderdelen en het goed afstellen van de ketel zorgt ervoor dat de ketel zuiniger werkt en ook langer mee gaat. Hierdoor kun je, naast de besparing op energiekosten, ook besparen op dure reparatie- of vervangingskosten. Cv-ketel onderhoud mag daarom gezien worden als een kleine investering die zich op de lange termijn altijd uitbetaald.

Wil jij een beroep doen op ons loodgietersbedrijf Leiden voor cv-ketel onderhoud? Maak dan gerust een afspraak met één van onze erkende installateurs via 071 203 32 79.

WAT WE DOEN TIJDENS HET ONDERHOUD CV KETEL

Er zijn verschillende stappen die wij doorlopen tijdens de onderhoudsbeurt van jouw cv-ketel. Als eerst wordt de werking van de cv-ketel gecontroleerd. Hierbij kijken we hoeveel energie er verbruikt wordt om de ketel te verwarmen en daarnaast controleren we het apparaat op mankementen en defecte of versleten onderdelen.

Het vervangen van eventuele defecte of versleten onderdelen voorkomt grotere cv storingen en duurdere reparaties in de toekomst. Daarnaast gaat de cv-ketel langer mee waardoor je kunt besparen op dure reparatie- of vervangingskosten.

Als de ketel helemaal nagekeken en schoongemaakt is, dan test de monteur nogmaals de werking van het apparaat en wordt de cv-installatie optimaal afgesteld. Dit zorgt ervoor dat je niet meer energie verbruikt dan nodig is, wat een positief effect kan hebben op je energierekening.

Tot slot stelt de monteur de ketel goed af, zodat hij minimale energie verbruikt. Je kan nu weer zorgeloos vooruit met de ketel! Dit is hoe wij al jaren cv onderhoud als loodgieter in Leiden uitvoeren!

Wil jij dat één van onze vakmannen naar jouw cv-ketel komt kijken? Bel dan gerust voor een afspraak naar 071 203 32 79. Loodgieter Leiden helpt je graag aan een goed werkende cv-ketel!

TARIEVEN CV KETEL ONDERHOUD

De prijs voor het onderhouden van de cv-ketel verschilt per klus doordat het afhankelijk is van de arbeidstijd, de benodigde reparaties, de onderdelen, en de overige materialen die daarvoor gebruikt moeten worden. Het is daarom van te voren lastig inschatten wat het precies gaat kosten.

Om deze reden onderzoeken wij graag de situatie aan de hand van foto’s en op locatie. Vervolgens communiceren wij door middel van een prijsopgave wat er moet gebeuren en wat de te verwachten kosten zijn. De werkzaamheden worden pas gestart zodra je akkoord bent met de prijsopgave.

Wil je meer informatie over wat het onderhoud aan de cv-ketel ongeveer gaat kosten? Of wil je meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op via 071 203 32 79 om jouw klus te bespreken.

CV KETEL ONDERHOUD AAN ALLE MERKEN

Loodgieter Leiden verricht onderhoud aan alle merken ketels. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor het onderhoud aan boilers en geisers. Een aantal voorbeelden van merken waar wij mee werken zijn: Nefit, Vaillant, Intergas, Bosch, Remeha, Atag en meer!

Staat jouw merk hier niet tussen? Of wil jij een afspraak maken voor cv-ketel onderhoud? Bel dan gerust met 071 203 32 79 om te overleggen of een afspraak in te plannen.

GEVOLGEN GEEN ONDERHOUD CV KETEL

Als je geen onderhoud laat uitvoeren aan de cv-ketel, dan is het mogelijk dat je last hebt van de gevolgen. Hieronder hebben wij een aantal gevolgen beschreven.

CV-ketel verbruikt teveel energie

Een cv-ketel staat niet goed afgesteld als die al lang niet onderhouden is. Hierdoor verbruikt de ketel meer energie en gas dan eigenlijk nodig is en heb je een onnodig hoge rekening.

Veel last van storingen / koud water / kou

Als versleten onderdelen niet tijdig vervangen worden, dan is de kans dat er iets kapot gaat en je te maken krijgt met storingen. Hierdoor zul je ook eerder zonder warm water of in de kou komen te zitten.

GEEN CV-ketel onderhoud kost meer geld

Meerdere keren een monteur langs laten komen voor het oplossen van een storing kost meer geld dan de cv-ketel periodiek te laten onderhouden. Daarnaast gaat de ketel ook minder langer mee waardoor je eerder geconfronteerd wordt met dure reparaties of vervangingskosten.

Wil jij voorkomen dat je te maken krijgt met bovenstaande gevolgen? Neem dan gerust contact op via 071 203 32 79 voor een afspraak met een vakman van Loodgieter Leiden.

PERIODIEK OF EENMALIG CV KETEL ONDERHOUD?

Hoe vaak je cv-ketel onderhoud moet laten uitvoeren is afhankelijk van de leeftijd van jouw ketel. Het is verstandig om je cv-ketel periodiek te laten nakijken door een ervaren installateur om te voorkomen dat je zonder warm water of verwarming zit.

Als de cv-ketel 8 jaar of ouder is, dan adviseren wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Bij nieuwere cv-ketels is er een schonere verbranding en raden wij aan om eenmaal per twee jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Wil jij de expertise van onze ervaren installateur inschakelen voor cv-ketel onderhoud? Of wil je eenmalige onderhouds- en schoonmaakbeurt? Bel dan naar Loodgieter Leiden via 071 203 32 79 voor een afspraak.

STORING CV KETEL

Als er iets mis is met de cv-ketel, dan wordt er meestal ook een code weergegeven op de ketel. Dit wordt de storingscode genoemd en deze code maakt duidelijk wat er mis is met de ketel.

Wij raden je aan om de code vast te noteren en door te geven tijdens het maken van de afspraak. Op deze manier hebben wij alvast een beter beeld van wat er mis is met de cv-installatie. Daarnaast geeft dit ons inzicht in welke onderdelen wij mee moeten nemen.

Heb jij een cv-ketel storing met daarbij een storingscode? Of doet de ketel het niet meer en zie je ook geen code staan? Bel dan gerust via 071 203 32 79 naar Loodgieter Leiden voor een afspraak.

BIJ SPOED 24/7 BEREIKBAAR

Loodgieter Leiden is bij spoed 24/7 bereikbaar. Dit wil zeggen dat wij je graag zo snel mogelijk komen helpen als je last hebt van een probleem dat niet kan wachten tot de volgende dag.

Onze spoeddienst Heb je last van een storing in de cv-ketel?
heeft een spoeddienst voor spoedklussen. Dit zijn problemen en storingen die niet tot de volgende morgen kunnen wachten. Hiervoor zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Heb je een spoedklus? En moet deze klus zo snel mogelijk opgelost worden? Geen zorgen, wij staan voor je klaar. Maak een afspraak met een van onze installateurs via 071 203 32 79.

VERVANGEN CV KETEL

Is de cv-ketel toe aan vervanging? Of wil jij graag naar de cv-ketel laten kijken om te kijken hoe lang deze nog mee kan? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Loodgieter Leiden helpt je graag met het vervangen van de cv-ketel.

Over het algemeen is de de levensduur van een cv-ketel 10 a 15 jaar. De levensduur is afhankelijk van verschillende factoren waaronder het type cv-ketel, de mate waarin de cv-ketel goed onderhouden is, en hoe intensief de cv-ketel gebruikt is. Een cv-ketel die periodiek onderhouden wordt gaat jaren langer mee dan een slecht onderhouden cv-ketel.

In sommige gevallen is het een slimme keuze om de cv-ketel eerder te laten vervangen. Dit komt omdat nieuwe cv-installaties steeds zuiniger zijn. Hierdoor kan het plaatsen van een nieuwe ketel op de lange termijn voordeliger zijn doordat deze investering terugverdiend kan worden door de verlaagde energierekening.

In veel situaties betekent dit dat je de nieuwe cv-ketel al binnen 5 jaar terug kunt verdienen. De overige levensduur jaren zijn dan pure winst. Loodgieter Leiden helpt je graag met het in kaart brengen van je verbruik om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Heb jij een cv-ketel die je wilt laten vervangen? Of wil jij de mogelijkheden bespreken voor het vervangen van de cv-installatie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een van onze vakmannen via 071 203 32 79.

ONDERHOUD CV KETEL LEIDEN? NEEM NU CONTACT OP!

Loodgieter Leiden onderscheidt zich door scherpe tarieven voor al het onderhoud aan jouw cv-ketel, boiler, of geiser. We hebben ook alle noodzakelijke materialen voor het onderhoud, de schoonmaak en eventuele reparaties. Daarnaast beschikken onze monteurs over de juiste kennis en ervaring en helpen zij je graag!

Wil jij een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door een vakkundige en ervaren vakman? Neem dan gerust vandaag nog contact op voor een afspraak via 071 203 32 79.

Wat is de gemiddelde levensduur van een cv-ketel?
De levensduur van een cv-ketel is gemiddeld 10 tot 15 jaar mee. De levensduur is afhankelijk van verschillende factoren waaronder: het type cv-ketel, de mate waarin de cv-ketel goed onderhouden is, en hoe intensief de cv-ketel gebruikt is. Een goed onderhouden cv-ketel gaat jaren langer mee dan een slecht onderhouden.
Waarom moet ik mijn cv-ketel vervangen?
Een cv-ketel gaat helaas geen tientallen jaren mee. Daarnaast werken nieuwe cv-installaties steeds zuiniger. Daarom kan het een verstandige keuze zijn om de oude cv-ketel te vervangen voor een nieuwe cv-ketel om te besparen op energiekosten. In veel situaties is een nieuwe cv-ketel al na 5 jaar terugverdient waardoor de overige levensduur van de cv-ketel pure winst is.
Wat kost het plaatsen van een nieuwe cv-ketel?
De kosten van het plaatsen van een nieuwe cv-ketel zijn afhankelijk van de cv-installatie dat je wilt laten plaatsen. Er zijn natuurlijk verschillende merken en type cv-ketels en daarnaast heeft een cv-installatie een bepaalde CW-waarde en aantal liter per minuut.

Loodgieter Leiden komt graag bij je langs om een cv-installatie te kiezen die bij de behoefte van jouw huishouden past. Zo ben je ervan verzekerd dat er geen onnodig dure installatie gemonteerd wordt en je maximaal kunt profiteren van de verlaagde energierekening.

Hoe vaak moet je een cv ketel onderhouden?
Hoe vaak je een cv-ketel moet onderhouden is afhankelijk van de leeftijd van jouw ketel. Een nieuwe ketel heeft een schonere verbranding. Hierdoor is één keer per twee jaar onderhoud uit laten voeren voldoende om de cv-ketel optimaal te laten werken.

Voor ketels van 8 jaar of ouder geldt dat er één keer per jaar onderhoud uitgevoerd moet worden. Dit komt omdat deze ketels een minder schone verbranding hebben en er onderdelen zijn die ter zijner tijd vervangen moeten worden.

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners
Amsterdam Dakdekker, Rotterdam Dakdekker, Eindhoven Dakdekker, Tilburg Dakdekker, Almere Dakdekker, Den Haag Dakdekker, Utrecht Dakdekker, Haarlem Dakdekker, Breda Dakdekker, Amersfoort Dakdekker, Groningen Dakdekker, Nijmegen Dakdekker, Den Bosch Dakdekker, Zwolle Dakdekker, Arnhem Dakdekker, Enschede Dakdekker, Maastricht Dakdekker, Dordrecht Dakdekker, Venlo Dakdekker, Leiden Dakdekker, Leeuwarden Dakdekker, Zoetermeer Dakdekker, Alkmaar Dakdekker, Deventer Dakdekker, Bergen op Zoom Dakdekker, Zeeland Dakdekker, Delft Dakdekker, Oss Dakdekker, Lelystad Dakdekker, Roosendaal Dakdekker, Helmond Dakdekker, Veldhoven Dakdekker, Alphen aan den Rijn Dakdekker, Gouda Dakdekker, Roermond Dakdekker, Weert Dakdekker, Heerlen Dakdekker, Hengelo Dakdekker, Hilversum Dakdekker, Almelo Dakdekker, Hoofddorp Dakdekker, Spijkenisse Dakdekker, Doetinchem Dakdekker, Sittard Dakdekker, Assen Dakdekker, Oosterhout Dakdekker, Ede Dakdekker, Nieuwegein Dakdekker, Den Helder Dakdekker, Emmen Dakdekker, Geleen Dakdekker, Landgraaf Dakdekker, Amstelveen Dakdekker, Kerkrade Dakdekker, Zaandam Dakdekker, Heerhugowaard Dakdekker, Rosmalen Dakdekker, Vlaardingen Dakdekker, Waalwijk Dakdekker, Groesbeek Dakdekker, Velp Dakdekker, Hoorn Dakdekker, Venray Dakdekker, Brunssum Dakdekker, Ridderkerk Dakdekker, Hellevoetsluis Dakdekker, Goes Dakdekker, Woerden Dakdekker, Zutphen Dakdekker, Zwijndrecht Dakdekker, Etten-Leur Dakdekker, Houten Dakdekker, Dronten Dakdekker, Barendrecht Dakdekker, Tiel Dakdekker, Veenendaal Dakdekker, Uden Dakdekker, Harderwijk Dakdekker, Schiedam Dakdekker, Heemskerk Dakdekker, Geldrop Dakdekker, Beverwijk Dakdekker, Soest Dakdekker, Hoogeveen Dakdekker, Kampen Dakdekker, Drachten Dakdekker, Nuenen Dakdekker, Best Dakdekker, Gorinchem Dakdekker, Vught Dakdekker, IJmuiden Dakdekker, Veendam Dakdekker, Katwijk Dakdekker, Wijchen Dakdekker, Culemborg Dakdekker, Valkenswaard Dakdekker, Heeze Dakdekker, Heerenveen Dakdekker, Wageningen Dakdekker, Nieuw-Vennep Dakdekker, Veghel Dakdekker, Middelburg Dakdekker, Huizen Dakdekker, Maarssen Dakdekker, Pijnacker Dakdekker, Tegelen Dakdekker, Meppel Dakdekker, Deurne Dakdekker, IJsselstein Dakdekker, Bussum Dakdekker, Duiven Dakdekker, Echt Dakdekker, Baarn Dakdekker, Raalte Dakdekker, Wolvega Dakdekker, Oldenzaal Dakdekker, Voorburg Dakdekker, Zevenaar Dakdekker, Leidschendam Dakdekker, Sneek Dakdekker, Winterswijk Dakdekker, Hoensbroek Dakdekker, Mijdrecht Dakdekker, Barneveld Dakdekker, Uithoorn Dakdekker, Aalsmeer Dakdekker, Schagen Dakdekker, Goirle Dakdekker, Waalre Dakdekker, Schijndel Dakdekker, Hillegom Dakdekker, Vlissingen Dakdekker, Noordwijk Dakdekker, Zeewolde Dakdekker, Rijssen Dakdekker, Hoogezand Dakdekker, Emmeloord Dakdekker, Berkel en Rodenrijs Dakdekker, Someren Dakdekker, Zaanstad Dakdekker, Hendrik-Ido-Ambacht Dakdekker, Vleuten Dakdekker, Nijkerk Dakdekker, Papendrecht Dakdekker, Putten Dakdekker, Renkum Dakdekker, Haaksbergen Dakdekker, Naarden Dakdekker, Bilthoven Dakdekker, Son en Breugel Dakdekker, Wijk bij Duurstede Dakdekker, Weesp Dakdekker, Enkhuizen Dakdekker, Nieuwerkerk aan den IJssel Dakdekker, Oud-Beijerland Dakdekker, Volendam Dakdekker, Roofing Company Pinellas Park, Roofing Company Coral Gables, Roofing Company Winter Haven, Roofing Company Titusville, Roofing Company Ocoee, Roofing Company Altamonte Springs, Roofing Company North Lauderdale, Roofing Company Greenacres, Roofing Company North Miami Beach, Roofing Company Clermont, Roofer Miami, Roofer Tampa, Roofer Orlando, Roofer St Petersburg, Roofer Hialeah, Roofer Port St Lucie, Roofer Cape Coral, Roofer Fort Lauderdale, Roofer Pembroke Pines, Roofer Florida, Roofer Hollywood, Roofer Miramar, Roofer Coral Springs, Roofer Lehigh Acres, Roofer Palm Bay, Roofer West Palm Beach, Roofer Clearwater, Roofer Spring Hill, Roofer Brandon, Roofer Lakeland, loodgieter.start-links, loodgieter.topbegin, loodgieter.linkgoed, loodgieter.linkhotel, loodgieter.startsensatie, loodgieter.linkpaginas, loodgieter.uwstart, loodgieter.startzoeken, loodgieter.startnl, loodgieter.startee, loodgieter.startkwartier, loodgieter.jouwpagina, Loodgieter.Vindjeviahier, Loodgieters.Websitelink, loodgieter.linktotaal, loodgieter.starttopper, loodgieter.beginthier, loodgieter.verzamelgids, loodgieter.tipjes, loodgieter.linkspot, Loodgieter.start, Loodgieter.startje, loodgieter.linkexplorer, loodgieter.startpagina, Loodgieter.de-beste-informatie, Loodgieter.eigenstart, loodgieter.bestelinks, loodgieter.allepaginas, loodgieter.opzijnbest, loodgieter.eigenoverzicht, Dakdekkersbedrijf Eindhoven, Dakdekkersbedrijf Tilburg, Dakdekkersbedrijf Breda, Dakdekkersbedrijf Nijmegen, Dakdekkersbedrijf Den Bosch, Dakdekkersbedrijf Arnhem, Dakdekkersbedrijf Oss, Dakdekkersbedrijf Helmond, Dakdekkersbedrijf Veldhoven, Dakdekkersbedrijf Oosterhout, Dakdekkersbedrijf Ede, Dakdekkersbedrijf Rosmalen, Dakdekkersbedrijf Waalwijk, Dakdekkersbedrijf Groesbeek, Dakdekkersbedrijf Velp, Dakdekkersbedrijf Etten-Leur, Dakdekkersbedrijf Tiel, Dakdekkersbedrijf Uden, Dakdekkersbedrijf Geldrop, Dakdekkersbedrijf Nuenen, Dakdekkersbedrijf Best, Dakdekkersbedrijf Vught, Dakdekkersbedrijf Wijchen, Dakdekkersbedrijf Culemborg, Dakdekkersbedrijf Valkenswaard, Dakdekkersbedrijf Heeze, Dakdekkersbedrijf Wageningen, Dakdekkersbedrijf Veghel, Dakdekkersbedrijf Boxtel, Dakdekkersbedrijf Deurne, Dakdekkersbedrijf Duiven, Dakdekkersbedrijf Zevenaar, Dakdekkersbedrijf Beuningen, Dakdekkersbedrijf Goirle, Dakdekkersbedrijf Waalre, Dakdekkersbedrijf Schijndel, Dakdekkersbedrijf Someren, Dakdekkersbedrijf Renkum, Dakdekkersbedrijf Son en Breugel, Dakdekkersbedrijf Gemert
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

071 203 32 79

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leiden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

LEIDEN